Isran - CTO iChoosr

Infi heeft ons geweldig geholpen bij de bouw van een aantal nieuwe web applicaties waarmee we onze klanten en partners nog beter kunnen helpen. Daarnaast leren we veel van hun pragmatische aanpak en de "best practices" die ze meenemen uit andere projecten.

Een gedreven team van waarmakers werkt sinds 2003 bij Infi samen om software te bouwen waarmee jij het op jouw beurt maakt. We ontwikkelen voornamelijk webapplicaties en mobiele apps.

Bij Infi werken nerds. Slimme nerds met een grote liefde voor softwareontwikkeling. Maar wees niet bang, we praten niet in code met je. Bij Infi werken nerds die kunnen communiceren.

Samen fixen we jouw ideeën. Net als jij vinden we het belangrijk dat er iets buitengewoon goeds ontstaat.

Selectie van apps gemaakt door

SnappCar

platform
WindowsAndroidAppleWeb

budget
€50.000 - €100.000

markt
Internationaal, Logistiek

Ons is gevraagd om de app- en backend-ontwikkeling bij SnappCar een boost te geven. In vier maanden tijd hebben wij een native iOS-app gemaakt die het gebruik van het platform op iPhones mogelijk maakt.

De app is zo opgezet dat deze in alle landen waar SnappCar actief is te gebruiken is, ongeacht de taal. Naast het bouwen van de app heeft Infi ook meegewerkt aan de backend (in .NET) zodat de iOS-app hier op kon worden aangesloten.

Picnic

platform
WindowsAndroidAppleWeb

budget
€50.000 - €100.000

markt
Voedsel, Logistiek

Wij hebben met Picnic meegedacht over de gebruikersrechten binnen het complexe systeem dat wordt gebruikt door mensen met allerlei verschillende rollen: marketeers, distributiecentra, planners, de inkoopafdeling en beheerders. Hiermee hebben we Picnic geholpen om hun softwarearchitectuur nog beter onderhoudbaar én schaalbaar te maken.

Couverts

platform
AndroidApple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Voedsel, Horeca

Uit eten gaan is leuker met Couverts. Met de Couverts iOS app reserveer je op een simpele en snelle manier onderweg je tafel, zelfs last-minute. Je hebt de keuze uit meer dan 2500 hotspots verspreid door heel Nederland. Download de restaurant app en je bent in 3 clicks 100% zeker van je tafel. Ongetwijfeld dat er een fijne Franse bistro, Aziatische hotspot of chique sterrenzaak voor je tussen zit.

Couverts Dashboard

platform
AndroidAppleWeb

budget
€30.000 - €40.000

markt
Voedsel, Horeca

Met het Couverts Dashboard heb je als restaurateur onderweg altijd controle over je reserveringen. De app laat in één oogopslag al je reserveringen zien, inclusief reserveringsdetails zoals aanvangstijden en contactgegevens. Deze app is exclusief toegankelijk voor restaurants die gebruik maken van het Couverts reserveringssysteem.

BeeldBelApp

platform
Apple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Gezondheid & zorg

Deze app is een slim adresboek, waarmee cliënten en zorgverleners heel eenvoudig met elkaar kunnen beeldbellen. De cliënt en de zorgorganisatie worden in de app automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor verschijnt er automatisch een lijst met contacten in de app. De gebruiker kan ook zelf contacten toevoegen, bijvoorbeeld familieleden en vrienden. Zo wordt zorg tijd- en plaatsonafhankelijk.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Typisch Infi: alles technisch goed geregeld door een gemotiveerd team van talenten. In hun "montoring room" beheren ze een aantal bedrijfs-kritische apps en websites, zoals NLZiet, Couverts (nu Thefork), PICNIC, SnappCar, Independer etc etc. Met Infi haal je een sterke, technische partij binnen die vrijwel iedere app- of web-uitdaging aankan!

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, POD- en VOD-casting, Systemen met hoge beveiligingseisen, Reserveren, Eigen social media netwerk

Markten

Gezondheid & zorg, Voedsel, Internationaal, Logistiek

Platformen

WindowsAndroidAppleWeb

Budget

€50.000 - €100.000

Regio en plaats

Utrecht, Utrecht

App Developers

40

Specialisten

Projectmanager, Interactie ontwerper, Tester, User researcher

Sander Verbeek, Project manager

Technologie gaat een steeds grotere kracht tot verbinding zijn. Het zorgt voor nieuwe communicatiemogelijkheden en voor veranderende klantvragen. Tijdens mijn sollicitatiegesprekken bij Infi kwam ik er al snel achter dat hier binnen Infi goed over nagedacht wordt. De missie om in de rol van volwaardige partner met een klant mee te bouwen aan de groei van zijn of haar bedrijf sprak me direct heel erg aan. Ik dacht meteen; daar wil ik graag aan bijdragen! Niet alleen een technisch hoogwaardige oplossing bieden voor het buikpijndossier van de klant. Maar er vooral, gezamenlijk en in verbinding met de klant, voor zorgen dat de innovatie praktisch toepasbaar is in hun dagelijkse gang van zaken en direct toegevoegde waarde levert. Hoe gaaf is het om zo’n impact te kunnen leveren?

0610846... toon nummer