Infi

Een gedreven team van waarmakers werkt sinds 2003 bij Infi samen om software te bouwen waarmee jij het op jouw beurt maakt. We ontwikkelen voornamelijk webapplicaties en mobiele apps.

Bij Infi werken nerds. Slimme nerds met een grote liefde voor softwareontwikkeling. Maar wees niet bang, we praten niet in code met je. Bij Infi werken nerds die kunnen communiceren.

Samen fixen we jouw ideeën. Net als jij vinden we het belangrijk dat er iets buitengewoon goeds ontstaat.

Website: https://infi.nl

platform

Android Smartphone, Android Tablet, iPhone, iPad, (mobiele) webapplicatie

budget

€ 30.000 - € 100.000

markt

Gezondheid & zorg, Voedsel, Horeca

specialismen

Coupons/korting/loyalty, Calculatie, Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, POD- en VOD-casting, Systemen met hoge beveiligingseisen, Reserveren, Eigen social media netwerk

regio en plaats

Utrecht, Utrecht

app-developers

6

specialisten

Projectmanager, Tester

oprichting

2003

methode

Agile

ontwikkelplatform

Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • BeeldBelApp

  platform
  iPhoneiPad

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Gezondheid & zorg

  Deze app is een slim adresboek, waarmee cliënten en zorgverleners heel eenvoudig met elkaar kunnen beeldbellen. De cliënt en de zorgorganisatie worden in de app automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor verschijnt er automatisch een lijst met contacten in de app. De gebruiker kan ook zelf contacten toevoegen, bijvoorbeeld familieleden en vrienden. Zo wordt zorg tijd- en plaatsonafhankelijk.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Couverts

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  VoedselHoreca

  Uit eten gaan is leuker met Couverts. Met de Couverts iOS app reserveer je op een simpele en snelle manier onderweg je tafel, zelfs last-minute. Je hebt de keuze uit meer dan 2500 hotspots verspreid door heel Nederland. Download de restaurant app en je bent in 3 clicks 100% zeker van je tafel. Ongetwijfeld dat er een fijne Franse bistro, Aziatische hotspot of chique sterrenzaak voor je tussen zit.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Couverts Dashboard

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhone(mobiele) webapplicatie

  budget
  € 30.000 - € 40.000

  markt
  VoedselHoreca

  Met het Couverts Dashboard heb je als restaurateur onderweg altijd controle over je reserveringen. De app laat in één oogopslag al je reserveringen zien, inclusief reserveringsdetails zoals aanvangstijden en contactgegevens. Deze app is exclusief toegankelijk voor restaurants die gebruik maken van het Couverts reserveringssysteem.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store