Moqod - Mobile Digital Agency

Kin fai Chan - bij Rijkswaterstaat

Samen met Rijkswaterstaat heeft Moqod een 'proof of concept' IPhone-applicatie ontwikkeld voor het geven van dynamisch snelheidsadvies op de Nederlandse snelwegen. De gebruikers van de app krijgen een snelheidsadvies van Rijkswaterstaat via meerdere gegevensbronnen.

Topontwikkelaar Moqod is gespecialiseerd in B2B en B2G apps. Naast vele startups behoren o.a UBER en de Rijksoverheid behoren tot haar klanten

Moqod ontwikkelt echte slimme oplossingen voor mobiel, web en gadgets. Met een groot team kunnen wij elk project snel opleveren naar de grootste tevredenheid. En door onze nearshoring aanpak kan dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Selectie van apps gemaakt door Moqod - Mobile Digital Agency

 • NewsMax

  platform
  Apple

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  InternationaalBoeken & Tijdschriften

  Wij werden gevraagd de Apple TV NewsMax app te maken, voor Amerikaanse kabel tvzender Newsmax, met 40 miljoen aansluitingen. Via deze app kunnen tv-uitzendingen zowel live als opgenomen gestreamd worden. Daarnaast kan de website van newsmax makkelijk bezocht worden.

 • Woonderhoud

  platform
  AndroidApple

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  BouwInfrastructuur & UtilityWonen

  De Woonderhoud app laat u uw woningonderhoud op een preventieve en planmatige manier bijhouden. Door herinneringen op woningonderhoud voorkomt u achterstallig onderhoud. Bovendien kunt u het onderhoud direct uitbesteden aan een bedrijf bij u in de buurt of het onderhoud collectief inkopen.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Ik ken Moqod via Tim, die zeer gedreven is. Niet alleen om te groeien met zijn bedrijf, maar de manier waarop: groeien door tevreden klanten te maken. Als een van de weinige app-ontwikkelaars geven ze bijvoorbeeld vrijwel standaard de broncode van een app mee na de ontwikkeling. Daarmee zetten ze een nieuwe standaard in klanttevredenheid. Door het grote team van ontwikkelaars uit Oost-Europa en Rusland weet Moqod ook scherpe prijzen te leveren. Tegelijkertijd bouwen ze fantastische apps, dat blijkt uit hun grote groep van tevreden klanten.

Bedrijfskenmerken van Moqod - Mobile Digital Agency

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Algoritme, Koppeling met bedrijfssysteem, Beeldherkenning, Reserveren, Narrowcasting/andere schermen, Locatie-dienst

Markten

Voedsel, Scholen & Universiteiten, Retail, Verkoop in appstore, Jeugd, Internationaal, Boeken & Tijdschriften, Bouw, Infrastructuur & Utility, Wonen

Platformen

AndroidAppleWeb

Budget

€ 15.000 - € 30.000

Regio en plaats

Noord-Holland, Bussum

App Developers

25

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester, User researcher

Tim Stribos, Head of Growth

Spreek af voor een kop koffie met ons product team om je idee te vormen. Wij begeleiden u van het hebben van een idee, naar het maken van een schets, tot het maken van het compleet product.

(+31) (0)20 893... toon nummer