Kin fai Chan - bij Rijkswaterstaat

Samen met Rijkswaterstaat heeft Moqod een 'proof of concept' IPhone-applicatie ontwikkeld voor het geven van dynamisch snelheidsadvies op de Nederlandse snelwegen. De gebruikers van de app krijgen een snelheidsadvies van Rijkswaterstaat via meerdere gegevensbronnen.

Topontwikkelaar Moqod is gespecialiseerd in B2B en B2G apps. Naast vele startups behoren o.a UBER en de Rijksoverheid behoren tot haar klanten

Moqod ontwikkelt echte slimme oplossingen voor mobiel, web en gadgets. Met een groot team kunnen wij elk project snel opleveren naar de grootste tevredenheid. En door onze nearshoring aanpak kan dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Selectie van apps gemaakt door

Amsterdam Smart City

platform
AndroidApple

budget
€20.000 - €30.000

markt
Marketing- & reclamebureaus, Evenementen & Pretparken, Cultuur, Industrie, Overheid, Logistiek, Infrastructuur & Utility, Energie


Deze self-guided tour is bedoeld voor nieuwsgierige burgers, internationale afgevaardigden en innovatietoeristen die geïnteresseerd zijn in wat Amsterdam tot een innovatieve stad van de toekomst maakt.

Dit project is in samenwerking met de gemeente Amsterdam en Bureau digitale zaken tot stand gekomen.

De app is gefocussed op innovatie, wat ook terug te zien is in de features van de app. Denk hierbij aan AR en GEOmapping.

Bittiq

platform
AndroidApple

budget
€40.000 - €50.000

markt
Financieel, Retail, Energie

Bittiq is de nieuwste innovatie op het gebied van fin-tech.
De app analyseert en catagoriseert uw inkomsten en uitgaven om te bepalen hoe u omgaat met uw geld.
De app kan ook suggesties maken op vlakken waar u geld kunt besparen, of wanneer er bepaalde abonnementen ergens anders goedkoper zijn.
Moqod heeft de app samen met Bittiq ontwikkeld voor de volgende stap in e-banking.

Spar University

platform
AndroidAppleWeb

budget
€20.000 - €30.000

markt
Voedsel, Scholen & Universiteiten, Retail, Jeugd

App ontwikkeld voor Spar University, waarmee gebruikers producten kunnen kopen. Maar ook kunnen deelnemen aan specifieke acties. Ook kunnen er kortingsitems afgerekend worden in de app en kan er gespaard worden voor een gratis kopje koffie. Deze kan vervolgens afgerekend worden doordat de app een barcode genereert die wordt herkent door het kassasysteem. 
Samen met (verantwoordelijk voor design) SocialBrothers ontwikkeld.

Woonderhoud

platform
AndroidApple

budget
€15.000 - €20.000

markt
Bouw, Infrastructuur & Utility, Wonen

De Woonderhoud app laat u uw woningonderhoud op een preventieve en planmatige manier bijhouden. Door herinneringen op woningonderhoud voorkomt u achterstallig onderhoud. Bovendien kunt u het onderhoud direct uitbesteden aan een bedrijf bij u in de buurt of het onderhoud collectief inkopen.

NewsMax

platform
Apple

budget
€15.000 - €20.000

markt
Internationaal, Boeken & Tijdschriften

Wij werden gevraagd de Apple TV NewsMax app te maken, voor Amerikaanse kabel tvzender Newsmax, met 40 miljoen aansluitingen. Via deze app kunnen tv-uitzendingen zowel live als opgenomen gestreamd worden. Daarnaast kan de website van newsmax makkelijk bezocht worden.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Ik ken Moqod via Tim, die zeer gedreven is. Niet alleen om te groeien met zijn bedrijf, maar de manier waarop: groeien door tevreden klanten te maken. Als een van de weinige app-ontwikkelaars geven ze bijvoorbeeld vrijwel standaard de broncode van een app mee na de ontwikkeling. Daarmee zetten ze een nieuwe standaard in klanttevredenheid. Door het grote team van ontwikkelaars uit Oost-Europa en Rusland weet Moqod ook scherpe prijzen te leveren. Tegelijkertijd bouwen ze fantastische apps, dat blijkt uit hun grote groep van tevreden klanten.

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Open-data, Datavisualisatie, Calculatie, Algoritme, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, Beeldherkenning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Reserveren, E-learning, iBeacons, Simulatie, Augmented Reality

Markten

Marketing- & reclamebureaus, Evenementen & Pretparken, Voedsel, Cultuur, Financieel, Industrie, Scholen & Universiteiten, Overheid, Retail, Logistiek, Infrastructuur & Utility, Energie, Jeugd

Platformen

AndroidAppleWeb

Budget

€ 20.000 - € 50.000

Regio en plaats

Noord-Holland, Bussum

App Developers

50

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester, User researcher

Slava Todavchich, Technical Project Manager, Co-Founder

Spreek af voor een kop koffie met ons product team om je idee te vormen. Wij begeleiden u van het hebben van een idee, naar het maken van een schets, tot het maken van het compleet product.

+31 6 ... toon nummer