Myler Media

Paul van Rijsingen - Directeur Aquasound

"In de zoektocht naar een nieuwe software-ontwikkelaar gaf Myler Media ons het beste gevoel. En nog steeds zijn we blij met hun werk en advies. Hebben wij een nieuw idee? Dan weten zij er steevast een nóg beter idee van te maken."

Myler Media is uw partner op het gebied van innovatieve apps. Als innovatieve ontwikkelaar, als meedenkend sparringpartner of onafhankelijk adviseur. Interesse? Neem dan contact met ons op!


Selectie van apps gemaakt door Myler Media

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Samenwerken met Myler Meida betekent samenwerken met een partij die meedenkt. Ze hebben daarom niet alleen de technische know-how in huis om vrijwel ieder project aan te pakken, het meedenken zorgt voor betere resultaten. Als je klaar bent voor een app, ga dan vooral eens (digitaal) koffie drinken met Herbert. Als accountmanager denkt hij al vanaf de eerste afspraak mee en dat is heel prettig!

Bedrijfskenmerken van Myler Media

Specialismen

Producten-catalogus, Datavisualisatie, Calculatie, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Administratie-ondersteuning, Systemen met hoge beveiligingseisen, E-learning, iBeacons

Markten

Marketing- & reclamebureaus, Evenementen & Pretparken, Beveiliging, Bouw, Cultuur, Industrie, Internationaal, Overheid

Platformen

AndroidAppleWeb

Budget

€ 5.000 - € 100.000

Regio en plaats

Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch

App Developers

12

Specialisten

Projectmanager, Tester

Herbert Megens, Mede-eigenaar & Adviseur

Ben jij enthousiast geworden over onze dienstverlening? Laat ons dan geïnspireerd raken door jouw app idee! Neem contact op voor een afspraak.

073 - 7... toon nummer