Joan Ronner - Co-Founder Area of People

We kunnen rechtstreeks met de developers van Rebel:it overleggen en ze denken enthousiast mee in de ontwikkelingen van ons platform. Ze zijn gedreven en pakken ook zaken naar eigen inzicht op. Wanneer ze ergens tegenaan lopen bij de ontwikkeling, kunnen ze, indien nodig, terugvallen op de kennis van hun collega’s. En hoewel Rebel:it relatief klein is, hebben zij veel ervaring met zware en complexe applicaties zoals die van ons. Daardoor zien wij onze toekomst met vertrouwen tegemoet!

Ben je op zoek naar developers die een succes maken van jouw app? Of je nu een startup bent of al een hele poos meedraait, een app wilt voor iOS, Android, Windows of het web, bij Rebel:it zit je zeker goed! Wij noemen ons namelijk niet voor niets Rebels: wij zijn stuk voor stuk ontwikkelaars die buiten de gebaande paden durven te denken als dat nodig is. Change starts with a Rebel! 


Selectie van apps gemaakt door

Aapi Me

platform
AndroidApple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Evenementen & Pretparken, Retail, Horeca

De medewerker heeft met Aapi Me inzicht in de geplande diensten, contractgegevens en loonstroken. Rebel:it heeft Firebase Cloud Messaging opgenomen om betrouwbare notificaties te kunnen verzorgen. Daarnaast ontwerpt Rebel:it samen met Aapi intelligente flows, bijvoorbeeld voor de on-boarding van medewerkers en het tekenen van (dag-)contracten.

Aapi

platform
AndroidApple

budget
€100.000 +

markt
Evenementen & Pretparken, Financieel, Retail, Horeca

Rebel:it ontwikkelt slimme planningsschermen, dashboards en geautomatiseerde flows in Aapi App. Zo is er realtime inzicht in de prestaties van de onderneming en kan de horeca-ondernemer op elk moment bijsturen in de geplande diensten.
De inkoop, verkoop en de cijfers uit de HR-administratie geven een volledig en altijd up-to-date beeld van de financiële gezondheid van de onderneming.

Bestel.app

platform
AndroidApple

budget
€20.000 - €30.000

markt
Evenementen & Pretparken, Horeca

Via Bestel.app kunnen gasten eenvoudig de QR-code op de tafel van de horecagelegenheid scannen. Na controle zien zij het menu van het restaurant of cafe en kunnen zij eenvoudig hun bestelling doen. De menukaart wordt getoond op basis van het huidige tijdstip waardoor deze altijd actueel is. Op deze manier hoeft een horecaondernemer niet langer verschillende menu’s te laten drukken, uitdelen én desinfecteren.
 

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Ik ken Rebelt:it als een ontwikkelaar die vanuit de passie voor ontwikkeling is opgericht. Dat is ook precies wat je krijgt: apps die technisch goed in elkaar steken, gebaseerd op bewezen Microsoft technologie en gezamenlijk tientallen jaren aan app-ontwikkelingservaring. Daarnaast richt Rebel:it zich op kleine tot middelgrote bedrijven. Verwacht geen gladde verkooppraatjes, maar juist nuchtere en meedenkende communicatie van oprichters Remco en Jasper. Zeker even contact mee opnemen!

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Producten-catalogus, Datavisualisatie, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Eigen social media netwerk

Markten

Evenementen & Pretparken, Financieel, Retail, Horeca

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 20.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Noord-Brabant, 's-Hertogenbosch

App Developers

7

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer

Remco Hereijgers, Eigenaar

Change starts with a rebel!Dit hebben al vele startups mogen ervaren! Daarnaast zijn we ook erg trots op de innovatieve oplossingen die met onze apps worden gerealiseerd bij grote instellingen en bedrijven. Samen met onze klanten worden we erg enthousiast als we met onze apps het verschil kunnen maken. Wil je weten hoe? Ik leg het je graag uit. Neem vrijblijvend contact op.

0616281... toon nummer