IntoApps

-

IntoApps (2006) is een mobiele app ontwikkelaar met kantoren in Nederland (hoofdkantoor) en België. Het IntoApps team helpt lokale en internationale bedrijven om hun mobie strategie verder te ontwikkelen, denkt mee over creatieve vernieuwende concepten en ontwikkelt en implementeert gebruiksvriendelijke applicaties (voor alle platformen). Daarnaast is IntoApps ook actief betrokken bij enkele innovatieve start-ups waarbinnen innovatieve producten voor de B2C markt worden ontwikkeld.

Selectie van apps gemaakt door

Goodyear Product Campus

platform
AndroidApple

budget
€30.000 - €40.000

markt
Industrie, Opleidingen, Logistiek

Een e-learning applicatie voor GoodYear om de sales personen op de hoogte te houden van de ontwikkeling op het gebied van banden.
De banden zijn onderverdeeld per regio en land. De content is voorzien van mooie video's en content, die per onderdeel kan worden aangeroepen.

PrivatAir

platform

budget
€10.000 - €15.000

markt
Internationaal, Logistiek, Infrastructuur & Utility

Deze app voor de Zwitserse luchtvaartmaatschappij PrivatAir maakt het mogelijk om auditing uit te voeren in het luchtruim. Aan de hand van 500 vragen worden de prestaties van de airline en het personeel gemeten. De resultaten worden gesynchroniseerd met de server en real-time weergegeven op het online dashboard.

Safmarine

platform
AndroidApple

budget
€2.500 - €5.000

markt
Industrie, Internationaal, Logistiek

Deze app voor Deense transporteur Safmarine maakt het mogelijk om in te plannen wanneer een container gaat vertrekken uit de haven. Door middel van de tracking functie wordt het mogelijk om door middel van push berichten op de hoogte gehouden te worden van de actuele status.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Narrowcasting/andere schermen, Open-data, Datavisualisatie, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, Reserveren, Eigen social media netwerk, Crowdsourcing, E-learning

Markten

Marketing- & reclamebureaus, Evenementen & Pretparken, Sport, Industrie, Internationaal, Opleidingen, Logistiek, Infrastructuur & Utility

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 2.500 - € 40.000

Regio en plaats

Noord-Brabant, Tilburg

App Developers

10

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper