handboek voor populaire appsWaarom dit boek?

Er is veel mis in de markt van apps. De succesverhalen van bekende apps zoals Instagram, Facebook en Whatsapp, leiden ertoe dat er veel apps worden gelanceerd. Slechts een klein gedeelte hiervan wordt populair. Slechts een fractie van de apps haalt überhaupt 1000 downloads. En een nog veel kleiner gedeelte verdient de investering in de app terug!

handboek voor populaire appsAntwoord op vragen

Dat er veel fout gaat, heb ik wel geleerd de afgelopen jaren. Ik heb gewerkt met tientallen bedrijven (o.a. Tata, DHL, Dela, Young Capital, diverse gemeentes en ministeries) en met honderden startups. Veel van hen kwamen naar mij met dezelfde vraag: “We hebben een idee, hoe maken we daar een populaire app van?” En veel te vaak kreeg ik de vraag: “We hebben al een app gemaakt, maar is nog niet populair. Hoe komt dat?”. Gelukkig zijn er antwoorden op deze vragen. En die antwoorden ga ik je geven in dit handboek voor populaire apps.

handboek voor populaire appsMeer dan AppSpecialisten.nl

Vóórdat ik begon aan dit boek, was er al www.AppSpecialisten.nl. Dit kennisplatform (deze website!) lanceerde ik in 2013. Daarop publiceerde ik sindsdien honderden artikel, video’s en tools die mensen helpen om van hun idee een populaire app te maken. Daar is veel vraag naar want samen zijn deze inmiddels 1.200.000 keer bekeken.

Deze website is dus al een handig hulpmiddel om een app populair te maken. Het zijn echter wel korte stukjes informatie, waarin ik niet de volledige aanpak voor een app kwijt kan. Wat ik miste is een plek om meer diepgang te geven dan een blogpost of korte video. Want als mensen aan de slag gaan met een app, dan verdient dat volgens mij een volwaardige aanpak. Dit boek is het resultaat. In dit boek staat niet alleen een duidelijke stappenplan om te gaan van idee naar app, maar vooral om te zorgen voor een populaire app. Kortom, met dit boek breng ik je niet alleen van ‘a naar app' maar ook van ‘app naar applaus’ ;)

handboek voor populaire appsWat staat er in het 'handboek voor populaire apps'?

In dit handboek voor populaire apps zal ik je laten zien hoe je door de juiste strategie te volgen, van jouw idee een populaire app maakt. Dit boek is geen get-rich-quick boek met allerlei trucs om snel rijk te worden. Nee, het geeft je een doordachte en onderbouwde aanpak om het volledige potentieel te bereiken met je app.

handboek voor populaire appsWaarom jouw app-idee een baby is

Ik ben nu al een tijdje bezig met schrijven. En om je te laten zien waar ik mee bezig ben deel ik al een stuk van mijn boek. Hierin leer je waarom jouw app-idee een baby is. En hoe dit je helpt om een populaire app te maken.

Wil je meteen alle informatie over app mogelijk? Mijn boek is nu te koop voor €19,95 inclusief verzondkosten. Je hebt hem binnen 2 werkdagen thuis!

Hieronder vind je het stuk uit mijn boek. Je download het nu meteen. Helemaal gratis:

Boek icoon
Direct toegang tot dit boek?
Boek Maak een App als een Baas
Krijg de beste delen van 'Maak een App als een Baas' direct in je mailbox

Met de Sneak Peek krijg je:

✔️ Het stappenplan dat normaal alleen in het betaalde boek beschikbaar is

✔️ De e-book samenvatting van het hele boek

✔️ Het gratis luisterboek A tot App Stappenplan


Het boek Maak een App als een Baas krijg je binnen een werkdag voor €19,95. Of krijg nu direct de beste delen van dit boek in je mailbox voor €0:

-David van AppSpecialisten

Doel van jouw app
Fase van jouw app
Markten
Onderwerpen
Geschreven door
David van der Loo

Reacties: Wat vind jij van dit artikel?

Je hebt het bovenstaande artikel snel doorgelezen. De kopjes en iconen waren daarvoor handig. Maar misschien heb je iets gemist dat er niet in stond. Of misschien heeft dit artikel je juist geholpen. Laat een reactie achter en laat weten wat je van het artikel vindt!

Klik en laat een reactie achter

Ingediend door Dion op

Ben benieuwd!

Ingediend door david@appar.nl op

In reply to by Dion

Ik ga er iets moois van maken Dion :)

Ingediend door Florian op

Ziet er goed uit en weer iets opgestoken!

Goed om te horen Florian, daar doe ik het voor!

Groeten,

-David

Ingediend door Sebastian op

Gaaf stukje uit het boek! Zeer waardevol en veel herkenning. Ik kan niet wachten tot je boek gelanceerd is David!

He Sebastian, mijn doel is om dit jaar het boek uit te brengen. Hopelijk haal ik dat en hoef je niet te lang te wachten ;)

Groeten,

-David

Ingediend door Andrew op

Erg interessant stukje! Vooral het tweede kopje zetten mij enorm aan het denken over de gang van zaken.

Wow, dat is een mooi compliment. Als mijn boek je aan het denken zet (bijvoorbeeld over hoe je jouw app populairder kan maken), dan is mijn doel behaald!

Groeten,

-David