Skindustries

. - . .

.

Skindustries is de specialist in Zuid-Nederland op het gebied van mobiele applicaties. Wij creëren innovatieve, slimme apps die invulling geven aan uw specifieke wensen, rekening houdend met de strategische doelstellingen die u voor ogen heeft. Een flinke dosis creativiteit gecombineerd met het technologisch vernuft van morgen, vormen samen de basis voor iedere app die wij ontwikkelen.

Selectie van apps gemaakt door

Steden apps

platform
AndroidApple

budget
€100.000 +

markt
Evenementen & Pretparken, Voedsel, Sport, Cultuur, Retail, Horeca, Jeugd

Voor CityInformation heeft Skindustries de city apps ontwikkeld. De city app is een app welke onder andere lokale nieuwsberichten, de lokale agenda en radio bundelt in een app. Skindustries adviseert ook over mogelijk nieuwe functionaliteiten voor de app. De app is zo opgebouwd dat nieuwe apps eenvoudig uit te rollen zijn. Zo kunnen wij wanneer nodig 30 apps in een week realiseren. Daarnaast zijn alle apps modulair en kunnen ze per stad naar eigen wens ingericht worden.

Cariphy

platform
AndroidApple

budget
€15.000 - €20.000

markt
Gezondheid & zorg

Cariphy is een software programma voor Health en fitness professionals. Dit software pakket helpt health professionals, hun klanten op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen. Voor Cariphy heeft Skindustries de Cariphy app ontwikkeld zodat professionals ook op locatie hun klanten op de best mogelijk manier konden bedienen ipv alleen maar achter de desktop.

Océ interactieve demo tool

platform
Android

budget
€30.000 - €40.000

markt
Industrie, Internationaal

De Océ interactieve demo tool is een digitale brochure/showcase waar sales mensen binnen Océ/Canon gebruik van kunnen maken om de verkoop te vergemakkelijken. Daarnaast is de interactieve demo tool ook een eerste handleiding voor degene die de printer aangeschaft hebben. Hoe zit de printer in elkaar? Welke functionaliteiten heeft de printer allemaal? Dit zijn vragen waarop de interactieve demo tool allemaal antwoord op geeft.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Encyclopedie of naslagwerk, Reserveren

Markten

Gezondheid & zorg, Evenementen & Pretparken, Sport, Cultuur, Industrie, Internationaal, Retail, Horeca, Jeugd

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 15.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Limburg, Venray

App Developers

7

Specialisten

Projectmanager