Janoeke Pauw - Communicatie adviseur Voedingscentrum

Wij zijn blij dat we met app maker Fish on Fire de app Zwangerhap gemaakt hebben! Met deze app ondersteunen we inmiddels maandelijks bijna 80.000 vrouwen en hun partners bij het maken van veilige keuzes tijdens de zwangerschap.

App ontwikkelaar FISH ON FIRE ontwikkelt sinds 2008 web, hybride en native apps op maat om het succes van uw organisatie te vergroten.

Wij helpen u van strategie en concept naar ontwerp en realisatie van innovatieve oplossingen. Ons team van specialisten werkt gepassioneerd, gedreven en nauw betrokken samen om voor jullie het verschil te maken in de digitale wereld en daarbuiten.

Onze expertises liggen bij Internet of things, bedrijfs- en marketing apps.

Selectie van apps gemaakt door

Tata Steel - Safety

platform
WindowsAndroidApple

budget
€30.000 - €40.000

markt
Industrie

Tata Steel - Safety De Tata Steel - Safety app geeft werknemers op het Tata steel terrein de mogelijkheid om een veiligheidsmelding te doen van een onveilige situatie. Hierdoor is Tata Steel in staat om voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid van de werkomgeving te verbeteren. De Safety app biedt daarnaast: Noodnummer + dichtstbijzijnde opkomstplaats. Last Minute Risk Assessment Inzicht in dichtst bij zijnde opkomst plaatsen Navigeren op het Tata Steel terrein Laatste nieuws

Appulse 3.0

platform
AndroidAppleWeb

budget
€100.000 +

markt
Internationaal, Opleidingen

Appulse 3.0 is een opmaat gemaakt E-Learning systeem. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om haar personeelsleden in het veld en buiten kantoor te voorzien van kennis.
Appulse 3.0 geeft een bedrijf de vrijheid om het app design aan te passen naar hun huisstijl en op een eenvoudige manier content in het e-learning platform te beheren. Er is met grote mate rekening gehouden met het mobiel gebruik door b.v. Adaptive Streaming.

SpiderPig App

platform
AndroidApple

budget
€40.000 - €50.000

markt
Internationaal

SpiderPig is een app Native iPhone en Android waarmee een nieuwe dimensie wordt gegeven aan het chatten met mensen uit je contactlijst. Tijdens het chatten kun je van elke gebruiker zien waar hij of zij zich bevindt. SpiderPig maakt gebruik van GPS om de locatie van de gebruikers te achterhalen en gebruikt ‘’instant messaging’’ om te kunnen chatten.
De app is ontwikkeld op basis van het XMPP protocol in combinatie met Apple- en Google Maps en maakt gebruik van Twilio voor nummerregistratie.

Verf Bestel App

platform
AndroidApple

budget
€30.000 - €40.000

markt
Bouw, Industrie, Retail, Logistiek

Met deze Verf Bestel App is verf bestellen een stuk makkelijker. Hiermee kun je zelf de verf scannen en zo bestellen via deze App. Alle bestellingen komen in een door ons op maat gemaakt CMS terecht. Hieruit kunnen alle producten, acties, gebruikers aangepast en beheerd worden. Het resultaat? Aanzienlijke kostenbesparing tijdens het bestelproces en daarnaast een verhoging van de service aan de klant.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Als ik aan Fish on Fire denk, dan denk ik aan een professioneel bureau die hun naam hebben gemaakt door te werken met een aantal mooie namen. Zo werken ze het liefst: ruimte maken voor mooie projecten bij grote klanten. Ze presteren op hun piek als ze een app maken binnen de e-learning of internet of things markt. Klanten zoals TUI, Essent, TATA STeel, KLM, Wolters Kluwer en Gemeente Amstedam zijn daar goede voorbeelden van.

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Open-data, Calculatie, Algoritme, Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Administratie-ondersteuning, Beeldherkenning, Systemen met hoge beveiligingseisen, Encyclopedie of naslagwerk, Reserveren, Eigen social media netwerk

Markten

Bouw, Industrie, Internationaal, Opleidingen, Retail, Logistiek

Platformen

WindowsAndroidAppleWeb

Budget

€ 30.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Noord-Holland, Alkmaar

App Developers

18

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester

Mark Jonker, Commercieel Manager

Wij ontwikkelen apps met een future-proof strategie. Al meer dan 10 jaar weten onze app developers de beste digitale strategieën en app-oplossingen te ontwikkelen voor iOS, Android, Windows en het web.

020 303... toon nummer