Ties Homeijer - Eigenaar La Lique

Wat wij fijn vinden aan Trone is dat ze proactief met ons mee denken. Zij begrijpen wat wij willen en hoe wij kunnen realiseren in onze app. Wij houden van de korte lijntjes, duidelijke communicatie en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij zijn Trone. Wij zijn gediplomeerde software ingenieurs en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps, websites en web koppelingen. Wij verzorgen alles wat hierbij komt kijken zoals development, hosting, updates, bug fixing en onderhoud. We hebben zeven jaar ervaring in het ontwikkelen van software. Hierbij maken we onder andere gebruik van Swift (iOS), Java/kotlin (Android), Flutter, React native, C#, .Net, PHP Laravel, Java, VueJS, React, en SQL.


Selectie van apps gemaakt door

World Wide Walk

platform
AndroidApple

budget
€30.000 - €40.000

markt
Gezondheid & zorg, Sport

De app houdt bij hoeveel stappen de gebruiker zet. De gebruiker zit in een team met bijvoorbeeld collega’s en het is de bedoeling dat het team gezamenlijk zoveel mogelijk stappen zet en als eerste het einddoel bereikt. Onderweg unlockt het team milestones in de vorm van locaties. Zo staat 100.000 stappen bijvoorbeeld gelijk aan van Amsterdam naar Parijs lopen, waarmee je Parijs vrijspeelt.

Functies: eigen social media platform, (groep)chats, minigame, interactieve wereld kaart en meer 

Bossmakelaardij planningsapplicatie

platform
AndroidAppleWeb

budget
€5.000 - €10.000

markt
Wonen

Om veel heen en weer bellen te voorkomen heeft deze makelaar door Trone een app laten ontwikkelen waarin de verkoper, de makelaar en de kandidaat koper gemakkelijk voorstellen kunnen doen voor een bezichtiging en hun beschikbaarheid eenvoudig en snel kunnen aangeven.
Later is ook de behoeften ontstaan om koopcontracten die de makelaar normaal handmatig opstelt te digitaliseren en digitaal te laten ondertekenen. Dit scheelt de makelaar veel tijd en heel veel papierwerk.

Studentenportaal

platform
AndroidAppleWeb

budget
€15.000 - €20.000

markt
Scholen & Universiteiten

La Lique is een opleidingsinstituut met meer dan 100 opleidingen in de cosmetica en een uitgebreide groothandel. Wij hebben voor La Lique de website, webshop en recent een studentenportaal app opgeleverd.
La lique had de behoefte aan een app voor zowel Android, iOS en Web waarin studenten, leraren en manager alle recente informatie over hun opleiding, opdrachten, readers en rooster en meer kunnen bekijken.

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Met Trone krijg je een club van jonge gasten die ambitieus en gedreven zijn. Hun beperkte ervaring maken ze helemaal goed, door goed mee te denken, een scherpe prijs te bieden en uiteindelijk alles te halen uit een app-idee. Je krijgt dus niet een gelikt bureau waar je je helemaal blauw aan betaald, maar juist jonge honden die samen met jou het meeste uit je idee halen!

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Games, Eigen social media netwerk

Markten

Gezondheid & zorg, Sport, Scholen & Universiteiten, Wonen

Platformen

AndroidAppleWeb

Budget

€ 5.000 - € 40.000

Regio en plaats

Noord-Holland, Haarlem

App Developers

8

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Tester

Joep Mes, Eigenaar

Gezelligheid en hard werken
Wij zijn jong, ambitieus en vakbekwaam. Wij gaan met veel plezier naar ons werk en hebben het iedere dag gezellig. Hierdoor vinden wij ons werk leuk en maken wij samen mooie producten.

06 39 3... toon nummer