Trone software

Ties Homeijer - Eigenaar La Lique

Wat wij fijn vinden aan Trone is dat ze proactief met ons mee denken. Zij begrijpen wat wij willen en hoe wij kunnen realiseren in onze app. Wij houden van de korte lijntjes, duidelijke communicatie en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wij zijn Trone. Wij zijn gediplomeerde software ingenieurs en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps, websites en web koppelingen. Wij verzorgen alles wat hierbij komt kijken zoals development, hosting, updates, bug fixing en onderhoud. We hebben zeven jaar ervaring in het ontwikkelen van software. Hierbij maken we onder andere gebruik van Swift (iOS), Java/kotlin (Android), Flutter, React native, C#, .Net, PHP Laravel, Java, VueJS, React, en SQL.

Selectie van apps gemaakt door Trone software

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Met Trone krijg je een club van jonge gasten die ambitieus en gedreven zijn. Hun beperkte ervaring maken ze helemaal goed, door goed mee te denken, een scherpe prijs te bieden en uiteindelijk alles te halen uit een app-idee. Je krijgt dus niet een gelikt bureau waar je je helemaal blauw aan betaald, maar juist jonge honden die samen met jou het meeste uit je idee halen!

Bedrijfskenmerken van Trone software

Specialismen

Koppeling met bedrijfssysteem, Verkoper-ondersteuning, Games, Eigen social media netwerk

Markten

Gezondheid & zorg, Sport, Scholen & Universiteiten, Wonen

Platformen

AndroidAppleWeb

Budget

€ 5.000 - € 40.000

Regio en plaats

Noord-Holland, Haarlem

App Developers

4

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Tester

Joep Mes, Mede-eigenaar

Gezelligheid en hard werken Wij zijn jong, ambitieus en vakbekwaam. Wij gaan met veel plezier naar ons werk en hebben het iedere dag gezellig. Hierdoor vinden wij ons werk leuk en maken wij samen mooie producten.

06 8156... toon nummer