Anita van den Berg - Product owner Plein.nl

“Het is precies wat consumenten tegenwoordig willen: gemak. Je kunt hierin niet achterblijven. De Plein app stuurt gebruikers via een intuïtief proces snel en eenvoudig naar de producten die ze nodig hebben. En dit bleek meer omzet-effect te hebben dan van te voren ingeschat werd; een leuke bijkomstigheid!”

Samen ontwikkelen we de beste mobiele gebruikerservaringen. Je doelgroep dichtbij én blij! Al meer dan 16 jaar creëren we innovatieve apps voor smartphones, wearables, auto's en andere hardware devices die het leven van gebruikers verrijken.

Selectie van apps gemaakt door

Budiyu

platform
AndroidAppleWeb

budget
€100.000 +

markt
Gezondheid & zorg

Zorg app: Startup in health en persoonlijke gezondheidsmanagement. Budiyu helpt jou met het uitvoeren van taken, registreren van klachten en het leren kennen van de mogelijkheden van de app. Allemaal via een sympathiek chat-gesprek. Alsof je aan het app-en bent met iemand anders.

Thetford

platform
AndroidApple

budget
€40.000 - €50.000

markt
Logistiek, Infrastructuur & Utility

Bluetooth / IoT app: Meer gemak en vrijheid voor camperreizigers, door iNDUS. Het slimme sanitaire systeem dat via een Bluetooth app de juiste informatie doorgeeft om (het legen van) de sanitaire watertanks moeiteloos te regelen. Een revolutionaire oplossing kunnen we wel zeggen, want het innoveert de hele camperwereld.

Plein

platform
AndroidApple

budget
€50.000 - €100.000

markt
Retail

E-commcerce app: Misgrijpen naar shampoo, tandpasta of deodorant… dat hoeft echt niet meer. Via de Plein app is alles razendsnel te bestellen, vanaf de bank, op het toilet of in je bed. Precies wanneer het je uitkomt, klik je in de Plein app al je favoriete verzorgingsproducten bij elkaar. En heb je ze de volgende dag al in huis. Wel zo makkelijk!

David van der Loo - App expert van AppSpecialisten

Unlock is een echte aanbeveler voor bedrijven die een app willen hebben van hoge kwaliteit  in de sectoren E-commerce, Internet of Things (IoT), Health of Sport. 

Het mobile team grijpt graag complexe vraagstukken op en zorgt voor onverwacht scherpe oplossingen met een scherpe businesscase. 

Door de achterliggende groep van Handpicked Agencies, kunnen ze daarnaast een breed scala aan specialisme leveren : digital marketing, design, web development, Ar & VR, Web3, strategie, design en innovatie, enterprise technology en digitale transformatie. De flexibiliteit van een mobile agency met de veelzijdigheid van een full-service bureau dus! 

Unlock heeft kantoren in Breda, Eindhoven en Rotterdam.

Bedrijfskenmerken van

Specialismen

Producten-catalogus, Coupons/korting/loyalty, Locatie-dienst, Aansturing externe hardware, E-learning

Markten

Gezondheid & zorg, Retail, Infrastructuur & Utility

Platformen

AndroidApple

Budget

€ 40.000 - € 100.000+

Regio en plaats

Noord-Brabant, Breda

App Developers

8

Specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester

Roy Niemantsverdriet, Managing Director

Specialisten. Vakidioten. Award-winning! Belangrijke kenmerken van het Unlock team. Onze belangrijkste focus? Jouw doelgroep. Daarvoor creëren we die toegevoegde waarde en de beste experience. Zodat het succes van de app een logisch gevolg is. Maar ieder project is uniek. Daarom praten we veel liever verder in een goed gesprek! Meteen iets afspreken?

06-4604... toon nummer