YipYip

App ontwikkelaar YipYip ontwerpt & ontwikkelt gebruiksvriendelijke iPhone, iPad & Android apps. In onze studio in Rotterdam lanceren we eigen ideeën en werken we aan projecten voor diverse klanten, zoals: Watertaxi Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Erasmus MC, Uitgeverij Querido, Hogeschool Rotterdam, TUI, Longfonds, Uitgeverij Luitingh-Sijthoff en Jordex Shipping.

We hebben een voorliefde voor mooie, functionele apps met de nieuwste toepassingen, zoals AR en VR.

Website: https://www.yipyip.nl

platform

Android Smartphone, Android Tablet, iPhone, iPad

budget

€ 15.000 - € 100.000

markt

Gezondheid & zorg, Marketing- & reclamebureaus, Evenementen & Pretparken, Voedsel, Bouw, Cultuur, Internationaal, Boeken & Tijdschriften, Scholen & Universiteiten, Opleidingen, Overheid, Logistiek, Infrastructuur & Utility, Verkoop in appstore, Jeugd

specialismen

Magazine, Producten-catalogus, Narrowcasting/andere schermen, Geo(grafisch), Locatie-dienst, Koppeling met bedrijfssysteem, Administratie-ondersteuning, Games, Encyclopedie of naslagwerk, Interactieve boeken, iBeacons

regio en plaats

Zuid-Holland, Rotterdam

app-developers

10

specialisten

Projectmanager, Grafisch designer, Interactie ontwerper, User experience designer, Tester

oprichting

2010

methode

Agile

ontwikkelplatform

Native

Apps van deze ontwikkelaar

 • Bru-taal

  platform
  iPad

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  Scholen & UniversiteitenOpleidingenVerkoop in appstore

  Bru-taal is een iPad game voor kinderen op de basisschool en leert hen beter om te gaan met taal. De app neemt de jonge gebruiker mee op een avontuur door het laboratorium waar alles mis lijkt te gaan. Door taalopgaven op te lossen kunnen kinderen de professor op een leerzame manier helpen. Bru-taal won onlangs de Meester App award voor beste app in het basisonderwijs.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Caat Kookt

  platform
  iPad

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  Gezondheid & zorgVoedselVerkoop in appstore

  Caat is een afkorting van Carin Leenders de Vries. Zij schrijft recepten voor het Algemeen Dagblad en heeft verschillende boeken op de markt. Caat Kookt brengt deze recepten op een overzichtelijke wijze naar de iPad. Er wordt rekening gehouden met verschillende contexten van gebruik zoals het uitzoeken van een recept en daadwerkelijk 'aan de slag' gaan.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Fabians' Feest

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhoneiPad

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  CultuurBoeken & TijdschriftenJeugd

  Fabians’ Feest is dé companion app voor het kinderboekenweek 2014 prentenboek. De app is geen letterlijke vertaling van het boek maar brengt juist één van de vele rijke pagina’s uit het boek tot leven met animatie en muziek. In de app vaar je mee met de andere feestboten op de limonade rivier terwijl je je eigen feestboot versiert met ballonnen, bloemen en slingers en de vele muzikanten die langs komen uitnodigt om in jouw feestorkest te spelen.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Kwijt Weg Foetsie

  platform
  iPad

  budget
  € 15.000 - € 20.000

  markt
  Boeken & TijdschriftenScholen & UniversiteitenVerkoop in appstore

  Kwijt Weg Foetsie is een interactief prentenboek voor iPad waarin de kleine Hannah en haar opa samen een ontdekkingstocht door de woonkamer maken, op zoek naar Hannah's verloren pepermuntje. Elke bladzijde is een fantasierijke weergave van een deel van de kamer waarin kinderen allerlei leuke animaties en geluiden kunnen ontdekken door op elementen te tappen.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Living Dinosaurs

  platform
  Android SmartphoneAndroid TabletiPhoneiPad

  budget
  € 20.000 - € 30.000

  markt
  Marketing- & reclamebureausEvenementen & Pretparken

  Voor bezoekers van de expositie ‘Living Dinosaurs’ in het oude postkantoor aan de Coolsingel (Rotterdam) en dino enthousiasten heeft YipYip de Living Dinosaurs app ontworpen en ontwikkeld. De app bevat informatie over de dinosauriërs op de expositie en stelt bezoekers in staat om deel te nemen aan een interactieve speurtocht. De interactieve speurtocht werkt met behulp van iBeacon technologie voor iPhone 4s+ en voor oudere modellen (en Android) zijn QR codes gebruikt.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store
 • Rotterdam Routes

  platform
  Android SmartphoneiPhone

  budget
  € 50.000 - € 100.000

  markt
  Evenementen & PretparkenCultuurInfrastructuur & Utility

  YipYip ontwikkelde in opdracht van de Gemeente Rotterdam de app “Rotterdam Routes”. De wandelroute app leert je de stad beter kennen, je wordt aan de hand meegenomen door een echte Rotterdammer die je alle ins-en-outs van de stad vertelt. De app geeft turn-by-turn navigatie en leidt je langs bekende highlights en verborgen parels van de stad door middel van beeld en audio.De app is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Mothership, Zicht online, Brand communicatie en VideoWerkt.

  bekijk in de app store
  bekijk in de app store