Een app-idee is niet voldoende, maar verdient een eerlijke kans

Heb jij een idee voor een app? En wil het maar niet lukken je app van de grond te krijgen? Zitten zaken zoals financiering, het vinden van de juiste ontwikkelaar en waar überhaupt te beginnen je in de weg? Dan ben je bij AppSpecialisten aan het juiste adres!

Lees het artikel hieronder of bekijk de video:

Jouw app-idee verdient een eerlijke kans

icoon van pratende mense

Even voorstellen

Hoi, ik ben David van AppSpecialisten. En ook mij lukte het niet om apps van de grond te krijgen. 10 jaar geleden bouwde ik aan één stuk door apps voor verschillende bedrijven. Netjes volgens opdracht. Maar de apps waar ik met hart en ziel aan werkte werden alsmaar geen succes!

Ik ben toen gestopt als een kip zonder kop apps te bouwen voor opdrachtgevers. Vanaf dat moment ging het er bij mij om wat een app wél succesvol maakt.

Sindsdien publiceer ik een boek, podcast, wekelijkse video's en deze website, appspecialisten.nl, welke inmiddels meer dan een miljoen keer is bekeken.

Als je het aan mij vraagt verdient ieder app-idee een eerlijke kans. En daarom heb ik nu al meer dan 800 idee-bedenkers begeleid. Want ja, ze hadden een idee, maar met een idee alleen ben je er bij lange na nog niet. Zo help ik ze met hun plan, financiën en de juiste ontwikkelaar vinden, alles wat ze nodig hebben om een succesvolle app te lanceren.

een icoon van een lamp

Op weg naar jouw eigen app

Ook jou wil ik helpen.

Maak vooral gebruik van de rest van deze website. Vanaf vandaag (6 maart 2023) is deze geheel vernieuwd voor meer gebruiksgemak. Zo heeft de site nu:

  • Meer gratis downloads, samengevoegd op één pagina
  • Kortere laadtijden op pagina's
  • Aangenamere visuele stijl en illustraties
  • Verbeterde kennisbank met handige categorieën en onderwerpen

Begin bijvoorbeeld met het gratis downloaden van een stappenplan om je idee naar app te krijgen op appspecialisten.nl/stappen.

Abonneer je op Youtube, Spotify of Apple Podcasts en link met me op LinkedIn.

-David van AppSpecialisten

fase van jouw app
markten
geschreven door
David van der Loo