Ontbijtsessie mobiele app ontwikkeling Amsterdam 20 november 2014| kennisbank

ontbijsessie app ontwikkeling

- De inschrijving van de ontbijtsessie is inmiddels gesloten. Met zo'n 25 personen belooft het een gezellig drukke ontbijtsessie te worden! -

Op 20 november a.s. organiseert AppSpecialisten in samenwerking met Kabisa en YellowBrick een ontbijtsessie met als thema mobiele app ontwikkeling. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Mobiele app ontwikkeling is een ‘hot-topic’ binnen bedrijven. Hoe kun je het beste de ontwikkeling van een bedrijfsapplicatie aanpakken? Welke platformen moeten ondersteund worden? En waar moet je rekening mee houden?

Inhoud

Denk je na over een app maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Dan is deze ontbijtsessie het ideale startpunt.

Kabisa laat je kennis maken met xMobile, haar eigen ontwikkelplatform voor mobiele apps. Leer hoe app-ontwikkeling werkt en wat de voordelen zijn van dit platform.

YellowBrick zal meer laten zien over haar samenwerking met Kabisa. Een concrete casus met leerpunten waar je zelf iets van opsteekt.

AppSpecialisten zal laten zien hoe je als bedrijf een nieuw app-product op de markt zet doormiddel van prototyping. Het bedrijfsgedeelte van

Details

Donderdag 20 November, 7:45u
Amsterdam Art Center, Donauweg 23
Amsterdam

Programma

7.45 uur Ontvangst met koffie, thee en ontbijt
8.20 uur Inleiding en kennismaking met Kabisa en AppSpecialisten
8.40 uur Prototyping van A tot App
9.00 uur Korte pauze
9.10 uur Van Native naar X- Mobile door Yellow Brick
9.35 uur Discussie / Ervaar X-Mobile in de praktijk
10.00 uur Afsluiting

Tickets

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de ontbijtsessie. Registeren is eenvoudig, snel en gratis. Graag tot 20 november a.s.

Aanmelden

Gratis aanmelden ontbijtsessie

Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, uiterlijke inschrijfdatum: zondag 16 november.

Hoe maak je een appWil jij alle stappen weten die bij een app maken horen?

Wil je de stappen om een app te maken gemakkelijk in een overzicht hebben? Dat kan!

Vul je gegevens in, dan krijg je direct toegang tot een handig overzicht van het A tot App stappenplan:

Ik geloof dat als je waarde creëert, je app succesvol wordt. Daarom stuur ik alleen waardevolle e-mails. Hoe? Dat lees je in de Privacy Statement

-David van AppSpecialisten

markten
onderwerpen
geschreven door
David van der Loo

De auteur van dit artikel

David is de naam, aangenaam je te leren kennen!

David van der Loo

App Expert

"In dit artikel leer je van mijn ervaring met 600+ bedrijven, 10+ jaar werken in de app markt en vele interviews en onderzoeken met experts. Deze artikelen zijn inmiddels meer dan 1.000.000x gelezen. Goed dat je één van deze lezers bent!"

Lees wat anderen over David zeggen