Verhuisbericht: AppSpecialisten vestigt zich aan de Spoorlaan in Tilburg

Sinds 17 juni 2013 is AppSpecialisten verhuisd naar de Spoorlaan 460 in Tilburg. In het recentelijk gerenoveerd gebouw betrekt AppSpecialisten een kantoor op de 2e verdieping.

Update: Op 1 Juli 2019 is AppSpecialisten verhuisd naar de Willem-II straat 49 in Tilburg, 750 meter van het oude adres op de Spoorlaan.

Het nieuwe kantoor van ligt schuin tegenover het Centraal Station in Tilburg en recht tegenover de Stadsheer: het hoge beige flatgebouw met de doorzichtige balkon-bakjes aan de buitenzijde. De Spoorlaan waaraan het kantoor gevestigd is, is een drukke doorgaande weg en dit zorgt voor genoeg levendigheid in en rondom het kantoor.

Op de beganne grond en eerste verdieping van in het gebouw is KZO-advocaten gevestigd. Deze advocaten noemen zich niet 'meesters in de rechten' maar 'mensen in de rechten'. Deze persoonlijke aanpak spreekt AppSpecialisten ook aan en hierdoor is er al een synergie ontstaan tussen de twee bedrijven.

Adres AppSpecialisten

Correspondentie en bezoekers kunnen dit adres gebruiken:

AppSpecialisten
Spoorlaan 460
5038CH
Tilburg

Ben je in de buurt, kom dan gerust langs voor een kopje koffie!

Apps

Vanaf het nieuwe AppSpecialisten kantoor zijn David en Michelle dagelijks bezig met beheren en uitbreiden van AppSpecialisten. Telefoontje van mensen die een app willen of aanmeldingen van app-ontwikkelaars waarbij gebruikers hun app laten maken, worden vanaf hier beantwoord. Daarnaast zijn er vaak klanten op bezoek met een verzoek voor een app. Laten maken door een van de app-ontwikkelaars op het platform is hun wens, maar is vaak is er veel onduidelijkheid wat een app-maker hen kan bieden. Een adviesgesprek van AppSpecialisten geeft hen vooraf méér duidelijkheid over wat ze mogen verwachten van een app programmeur en geeft hen meer zekerheid.