Wil je 30 minuten app-advies van een expert?| kennisbank

Als je een fantastisch app-idee hebt, dan ga je natuurlijk snel aan de slag met het uitwerken hiervan. Maar terwijl je bezig bent met je idee, weet je het even niet meer. Oké, je weet wat je idee is en waar je zo’n beetje naartoe wilt. Maar klopt je idee wel helemaal? Ben je niet iets raars aan het doen? Gaat het wel werken? Eigenlijk wil je professioneel app-advies over jouw app-idee.

Kon iemand maar héél even met je meedenken… Iemand met verstand van apps en weet hoe je zoiets moet aanpakken.

Je raadt het misschien al… dat kan wél!

Lees het artikel of bekijk de samenvatting in de video:

30MIN is een 1-op-1 Brainstorm geworden

Nadat 30MIN steeds maar succesvoller werd, en ik bijna 500 mensen had geholpen, begon ik geen plek meer over te houden voor de mensen met dringende vragen. Zo moesten steeds meer ondernemers en bedrijven weken wachten op een adviesgesprek.

Om daar een oplossing voor te vinden, en om kwaliteit te geven aan de juiste personen, is de 1-op-1 brainstorm in het leven geroepen. Nog steeds neem ik een half uur de tijd voor mensen die vragen hebben of verder willen met hun app.

Dankzij de 1-op-1 brainstorm kan ik iedereen nog steeds helpen, maar heb ik ook nog tijd over voor andere zaken zoals helpen met financiering, verdienmodel kiezen of prototypes maken. Een 1-op-1 Brainstorm kost €47,- excl. BTW en kan je meteen inplannen:

Klik hier om een half uur in mijn agenda te blokken voor 1-op-1 advies over je idee(€47).

Dit is de reden dat ik iedere dag 2 uur van mijn tijd weggeef:

Het is mijn doel om apps te realiseren die een positieve bijdrage leveren aan de levens van mensen. Daar begon ik mee in 2011. Ik merkte als snel dat het lastig is om apps te maken die veel worden gedownload. En door met verschillende apps te werken kwam ik erachter waar dat aan ligt. Alles dat ik heb geleerd vul ik aan met onderzoek van afstudeerders van Tilburg University. Zo hebben we al wetenschappelijk vastgesteld: Waarom download iemand een app? Waarom blijven ze een app gebruiken? En wat zorgt ervoor dat ze jouw app doorvertellen? Zo durf ik me oprecht een expert te noemen op het gebied van apps.

De tegenpool van wat ik wil bereiken is de "app voor de heb". Je kent ze misschien wel: de apps die bedrijven laten maken, omdat ze een app nodig hebben. Dat heeft niets te maken met een positieve bijdrage, maar verward gebruikers allleen maar. Zo'n app wordt natuurlijk nooit succesvol.

Het is duidelijk, door mijn tijd te delen met anderen verwezelijk ik mijn doel. Sinds 1 januari 2015, hebben al ruim 400 mensen gebruik gemaakt van een 30MIN gesprek. Elk van hun is een sprong dichterbij gekomen om hun app tot een succes te maken. Samen werken we zo aan succesvolle apps en verslaan we de "app voor de heb".

app adviesGratis 30MIN app-advies over jouw app-idee

Elke dag deel ik 30 minuten van mijn tijd met 2 mensen. 2 mensen die vastlopen met een app-idee of er vragen over hebben.

De vragen die ik vaak krijg zijn:

·         Hoe bescherm ik mijn app-idee?

·         Hoe kun je geld verdienen met een app?

·         Hoe goed is mijn app-idee?

·         Wat is de haalbaarheid van mijn app?

·         Jouw specifieke vraag...

Wil jij ook app-advies over jouw app-idee? 30 minuten bellen is zo gepland.

Plan wel snel een afspraak want mijn agenda zit snel vol. Hoe langer je wacht, hoe langer het duurt voordat ik je kan helpen.

app adviesOver 30MIN

Ook 2 andere ondernemers delen hún kennis en ervaring. Omdat ook zij delen leuk en belangrijk vinden. We zijn allemaal experts op ons eigen gebied en zijn gevallen… en weer opgestaan! We helpen elkaar onderling regelmatig verder.

Nu leek het ons een goed idee om dat ook voor anderen te doen. Daarom reserveren we 30 minuten voor mensen die we niet kennen. Gewoon, omdat we dat leuk vinden.advies over jouw app-idee

Mijn collega's van 30MIN hebben veel ervaring met fotografie en design. Misschien kunnen zij je (ook) een half uurtje helpen met hun expertise?

Grafisch ontwerpster Michelle Haak (Miesart)
Paul Vermeulen (Beeldhouwers)

app adviesDirect aan de slag met app-advies?

Misschien zit ik de komende tijd al volgeboekt en wil je niet wachten. Of je wilt meteen de volgende stap zetten met je idee. Dat kan natuurlijk ook!

Daarvoor kan je een App Try-out samen met mij inplannen. Dit is een online en offline test waarin we de diepte in gaan voor een advies over jouw app-idee. Je komt erachter hoe sterk jouw app-idee is en we maken een stappenplan voor jouw app. Zo weet je precies welke stappen je moet gaan zetten om jouw app-droom te verwezenlijken!

Klik hier en plan een App Try-out om meteen aan de slag te gaan

app adviesDownload de Scan

In de App Try-out gebruik je een scan van je idee, de App-idee Scan. Je kan hieronder alvast de Scan downloaden door je emailadres in te vullen. Hiermee kan je zelf alvast kijken op welke gebieden jouw app-idee hoog scoort. Of, als je een app maakt voor je bedrijf, dan krijg je passende inzichten via de App-Business Scan. Maak hierboven een afspraak om de Try-out samen met een AppSpecialist in te vullen en advies over jouw app-idee te krijgen.

App-idee Scan:

Test je app-idee.

app advies

Verstuur deze PDF naar je e-mailadres:

Ik geloof dat als je waarde creëert, je app succesvol wordt. Daarom stuur ik alleen waardevolle e-mails. Hoe? Dat lees je in de Privacy Statement.

App-Business Scan:

Bepaal de aanpak voor je bedrijfsapp.

Verstuur deze PDF naar je e-mailadres:

Ik geloof dat als je waarde creëert, je app succesvol wordt. Daarom stuur ik alleen waardevolle e-mails. Hoe? Dat lees je in de Privacy Statement.