4 tools om je app direct beter te maken

Uit een app valt altijd meer te halen dan je denkt. Met een aantal gratis tools maak je je app tot een groot succes, zónder dat je kennis van programmeren nodig hebt. We zetten 4 handige tools voor je op een rij.

POP

Protoyping On Paper, oftewel POP, is een gratis tool waarmee je prototypes van apps kan bouwen. Deze uitgebreide tool animeert de app en zorgt zo voor een levensechte ervaring, zónder dat je moet kunnen programmeren of tekenen. Het bouwen van een prototype van een app is erg belangrijk, zodat er feedback van gebruikers verkregen kan worden, vóórdat de app live gaat. Op deze manier meet je vooraf de mening van een gebruiker, zonder dat je veel tijd en geld hoeft te investeren.

Google Analytics

Het integreren van Google Analytics in een app, geeft je de mogelijkheid om gegevens te achterhalen van gebruikers. Zo kan je de statistieken analyseren, zoals welk mobiel toestel ze gebruiken, op welke tijd de app wordt gebruikt, waar de app wordt gebruikt en hoe vaak je app gedownload is. Met een diepere integratie kun je ook zien welke functies van de app het meest gebruikt worden. Tegenwoordig onderdeel van de Firebase software toolset.

AppSpecialisten

De AppSpecialisten tool richt zich op het vinden van de juiste app-ontwikkelaar voor jouw app-idee. Speciaal voorbedrijven. De app-ontwikkelaars die door AppSpecialisten zijn geselecteerd voor de tool zijn allemaal gecontroleerd op kwaliteit. Met een filter kan je het aanbod van app-ontwikkelaars nog beter bekijken en met de offerte tool zie je meteen de prijzen van de top-3 app-ontwikkelaars voor jouw app.

Rich Snippets

In de zoekresultaten van Google is het slim om snel op te vallen met je app. Daarvoor zijn rich snippets ideaal. Deze rich snippets zorgen ervoor dat het app-icoon direct wordt weergegeven voor het zoekresultaat van jouw app en laten zelfs de beoordelingssterren zien. Hieronder vind je een voorbeeld van een rich snippet.

Rich Snippet Google

Nieuwe informatie

Dit artikel is al even geleden geschreven. Wil je nieuwe informatie over apps hebben? Hoe je er bijvoorbeeld voor zorgt dat je hoog in de app store komt te staan? Lees dan dit artikel genaamd 'Hoe maak je een app'