Een goed idee voor een app is niet alleen leuk: het verhaal van Jack (in een video)| kennisbank

Jack heeft een goed idee voor een app. Van meerdere mensen heeft hij gehoord dat het een leuk idee is. "Mooi", denkt hij, "maar ik wil ook weten of mijn app-idee haalbaar is." 

In de onderstaande video "van A tot App" vertel ik het verhaal van Jack, die erachter kwam dat een goed idee voor een app belangrijk is, maar dat er nog meer bij komt kijken.

Een goed idee voor een app

Deze video is geschoten tijdens de ontbijtsessie van app-ontwikkelaar Kabisa op 3 maart 2015. Aan het woord kwamen Yellowbrick, Maji Mobile en AppSpecialisten.

Wil je net als Jack ook weten of je een goed idee voor een app hebt? Download dan de scan: deze bevat de 7 factoren die ook tijdens de video worden uitgelegd.

Stuur de scan naar je e-mailadres:

Met de App-idee scan krijg je op één A4tje te zien hoe je idee ervoor staat. Heb je een goed idee voor een app? Ben je klaar om apps te maken? En wat zijn de vervolgstappen als je jouw app succesvol wil maken? Je kunt hem binnen 10 minuten invullen en meteen visueel maken hoe goed je app-idee is. Het is helemaal gratis, optioneel maak je een afspraak met een expert om de je idee samen te testen.

Hieronder krijg je direct toegang tot de App-idee Scan, door je e-mailadres in te vullen. Als je een idee voor een bedrijfsapp hebt, download dan de App Business Scan.

App-idee Scan:

Test je app-idee.

app advies

 

Verstuur deze PDF naar je e-mailadres:

 

Ik geloof dat als je waarde creëert, je app succesvol wordt. Daarom stuur ik alleen waardevolle e-mails. Hoe? Dat lees je in de Privacy Statement.

App-Business Scan:

Bepaal de aanpak voor je bedrijfsapp.

 

Verstuur deze PDF naar je e-mailadres:

 

Ik geloof dat als je waarde creëert, je app succesvol wordt. Daarom stuur ik alleen waardevolle e-mails. Hoe? Dat lees je in de Privacy Statement.

Ik wens je een succesvolle app toe.

-David van AppSpecialisten

markten
geschreven door
David van der Loo

De auteur van dit artikel

David is de naam, aangenaam je te leren kennen!

David van der Loo

App Expert


"In dit artikel leer je van mijn ervaring met 600+ bedrijven, 10+ jaar werken in de app markt en vele interviews en onderzoeken met experts. Deze artikelen zijn inmiddels meer dan 1.000.000x gelezen. Goed dat je één van deze lezers bent!"


Lees wat anderen over David zeggen