Zo maak je een Apple Vision Pro app: kansen en aanpak

De nieuwe Apple Vision Pro kan een revolutie betekenen voor hoe we omgaan met apps. Net als de iPhone kan deze bril onze wereld (letterlijk en figuurlijk) op z'n kop zetten. Maar hoe start je met een eigen Apple Vision Pro app maken?

Hoe app growth hacking je 10x meer omzet geeft

App Growth Hacking! Het hoeft niet duur te zijn om je app meer populair te maken. Slim moet je zijn! Bekijk hier hoe je 10x zoveel kan gaan verdienen.

App op de markt brengen? Ga met 3 stappen van idee naar app

Speciaal voor bestaande apps. Hoe ga je van een app in de markt naar een app-succes? Hier volgen de 3 stappen om dat te doen.

App advertenties: gouden bergen of slechts wisselgeld?

Advertenties in je app: wat leveren ze op, hoe verdien je er meer geld mee en zijn het echt gouden bergen of is het slechts wisselgeld? Samen met Herbert, accountmanager bij Myler Media, kijken we of het om waarheid of mythe gaat.

Zo wordt jouw app de allerbeste verleider in de App Store

Hoe maak je van jouw app de MEEST VERLEIDELIJKE APP van de App Store?

Deze 6 app store categorieën groeien het hardst

Het is Lente in de AppStore! Het app gebruik is afgelopen jaar met 11% gegroeid. Sommige apps worden groen, andere bloeien al.

Hoe jouw appstore marketing 6x beter kan

AppSpecialisten heeft onderzoek gedaan naar appstore marketing. Via een online enquête hebben we 6 opvallende inzichten en hun implicatie voor appstore marketing gevonden, zo krijg je de sleutel tot de appstore.

Apple kondigt App Store 2.0 aan! Deze 4 veranderingen moet je kennen

Gisteravond, 8 juni 2016, ontving ik het nieuws dat Apple de nieuwe appstore 2.0 heeft bevestigd. Deze aankondiging gaat vooraf aan het Apple congres WWDC dat volgende maandag plaatsvindt. Vers van de pers dus!

Google en Apple in de ring: Battle of the App Stores

In the right corner, in the white shorts, the three times worldchampion heavyweight, winner of the search wars and champion of ...

7 trucs om hoog in de App Store te komen

Als je een eigen app hebt, dan wil je natuurlijk zo hoog mogelijk worden geplaatst in de Apple stores. Hoe doe je dat?