Markten

Jouw app-idee uitwerken. Waar start je?

Ken je dat gevoel, dat je een tof app-idee hebt, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dat probleem hebben heel veel mensen. Ik zit regelmatig met iemand aan tafel die hier tegenaan loopt. Gelukkig weet ik ze op weg te helpen met 3 simpele stappen om te starten met het uitwerken van een app-idee!

App ontwikkelen in Oekraïne: zo werken developers tijdens een oorlog

Apps ontwikkelen in oorlogstijd, wat betekent dat voor ontwikkelaars en voor jouw app?

Hoe maak je een app? Volg deze 7 stappen

Een succesvolle app maken, daar ga jij voor! Je hebt zelfs al een idee voor een app. Maar hoe zet je dat idee vervolgens om in een werkende app die mensen graag gebruiken? Wat kost dat eigenlijk en hoe kom je aan dat geld?

Wat kost een app?

"Wat kost een app?" Dat is verreweg dé meest gestelde vraag over apps. In dit artikel krijg je het antwoord en kun je kijken hoeveel jouw idee kost!

Bepaal de haalbaarheid van je app: tips van een insider

Kan jouw app-idee een echt succes worden? Dat hoef je niet pas te weten als je de app eenmaal hebt gelanceerd. We praten met app-insider Job Burg van Utrechtse ontwikkelaar Coffee IT. Hij heeft daar als operationeel directeur al jaren ervaring in het managen van app-projecten.

AI & Apps: ChatGPT als app vervanger?

Je hebt waarschijnlijk wel gehoord over ChatGPT en termen zoals generative AI of LLM’s (Large Language Models, de techniek achter ChatGPT). Maar wat betekenen deze ontwikkelingen eigenlijk voor jouw app? Kun je het daar ook voor gebruiken, of gaan deze technologieën jouw app vervangen?

Hoe maakt UX een app succesvol?

UX. Stiekem heeft iedere app het al, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Maar hoe zet je User eXperience in om van jouw app een succes te maken? Samen met UX designer Paul de Jong duiken we in de materie!

Betaal je app met een stapel geld

Het kan duur zijn om een app te laten maken, maar daar hoef je na vandaag niet meer bang voor te zijn. Je leert namelijk hoe je financiering kunt STAPELENom een app te betalen.