Onderwerpen

AI en Apps: zo zet je algoritmes in voor je eigen app

Apps en AI, twee relatief nieuwe technologieën die de mogelijkheid bieden om elkaar te versterken. Maar hoe zorg je ervoor dat AI een succesfactor wordt in jouw app-verhaal? We vragen het Chris van Aart, oprichter en technisch directeur van 2CoolMonkeys.

App ontwikkelen: 5 tips voor een succesvolle app

1. App ontwikkelen op basis van strategie

De kosten van een app laten maken? Zie wat andere apps hebben gekost: van € 2.500 tot € 100.000+

Het is lastig om inzicht te krijgen in de kosten van het laten maken van een app. Om het voor jou makkelijk te maken, geven we je een overzicht van een aantal apps die in diverse prijsklasse ontwikkeld zijn door verschillende app-ontwikkelaars.

Jouw app-idee uitwerken. Waar start je?

Ken je dat gevoel, dat je een tof app-idee hebt, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dat probleem hebben heel veel mensen. Ik zit regelmatig met iemand aan tafel die hier tegenaan loopt. Gelukkig weet ik ze op weg te helpen met 3 simpele stappen om te starten met het uitwerken van een app-idee!

App ontwikkelen in Oekraïne: zo werken developers tijdens een oorlog

Apps ontwikkelen in oorlogstijd, wat betekent dat voor ontwikkelaars en voor jouw app?

Hoe maak je een app? Volg deze 7 stappen

Een succesvolle app maken, daar ga jij voor! Je hebt zelfs al een idee voor een app. Maar hoe zet je dat idee vervolgens om in een werkende app die mensen graag gebruiken? Wat kost dat eigenlijk en hoe kom je aan dat geld?

Wat kost een app?

"Wat kost een app?" Dat is verreweg dé meest gestelde vraag over apps. In dit artikel krijg je het antwoord en kun je kijken hoeveel jouw idee kost!

7 vragen om de kwaliteit van je app te checken

Je wil weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Heeft de ontwikkelaar van je app jouw een app gegeven van hoge kwaliteit? In dit artikel kom je er door 7 scherpe vragen te stellen achter!