Onderwerpen

Waarom developers liever niet voor startups werken en hoe je daarmee omgaat

Startups zijn moeilijke klanten voor app ontwikkelaars. Het kost veel tijd om het project op te starten, ze hebben weinig geld én hoge eisen. En toch vindt Fabian het leuk om met ze te werken. Hoe zit dat nou?

Zelf een app maken: 7 verrassende manieren om geld te verdienen met apps

We bespraken eerder al verdienmodellen in dit artikel over een eigen app maken. Ook hebben we het gehad over app-abonnementen als verdienmodel. Nu gaan we een stap verder: welke nieuwe verdienmodellen bestormen op dit moment de markt? We gebruiken voorbeelden van apps om de verdienmodellen toe te lichten.

10 juridische tips bij zelf een app maken

Heb je een idee of ga je een app maken? Zorg dan dat je voldoet aan alle regelgeving en niet bij een controle door de mand valt!

Wat is app hosting en hoeveel geld ben je eraan kwijt?

Je hebt je app ontwikkeld (of gaat er een maken). Hij staat klaar om de app stores te bestormen – en hopelijk om je investering terug te verdienen. Maar je app staat niet gratis op de app store en wordt ook niet voor niets onderhouden door je ontwikkelaar. Een belangrijk deel van deze kosten noemen we app hosting. In dit artikel kom je erachter wat app hosting is, waaruit het bestaat en hoeveel het je kost.

Nieuw boek onthult: “Zelf een app maken is onhaalbaar!”

Je hebt een idee voor een app. Moet je die nou helemaal zelf programmeren? Níet als je wil dat de app succesvol wordt!

Investeerders zoeken voor je app? Alle crowdfunding platformen op een rij!

Investeerders zoeken? We zetten crowdfunding-platformen en behulpzame tips voor je op een rij!

AVG / GDPR : voorkom hoge boetes! Zo voldoe je eraan met je app

Hou jij je aan de wetten die de AVG aan je app stelt? Zo niet dan loop je de kans op een hoge boete. Voorkom dit door hier te lezen waar je allemaal op moet letten.

iPhone app maken: Hoeveel kost zelf doen? Zie de prijs voor laten ontwikkelen

Hoeveel kost een eigen iPhone app maken? Hoeveel kost het om het te LATEN ontwikkelen? En als je een idee hebt voor een app, wat is dan het handigst om te doen?

Be the Future... maak een Augmented Reality app

De laatste jaren zie je dat Augmented Reality en Virtual Reality steeds meer gebruikt worden in video’s, games en ook in apps! Zita Bebenroth vertelt over de kansen die deze nieuwe technologieën bieden voor apps.

De voor- en nadelen van je app outsourcen: krijg inzichten van experts

Wat zijn de voordelen voor je idee als je kiest voor een outsourcing app? Krijg een betrouwbare blik door diverse experts laten zien hoe je dit goed aanpak