Fase van jouw app

Bepaal de haalbaarheid van je app: tips van een insider

Kan jouw app-idee een echt succes worden? Dat hoef je niet pas te weten als je de app eenmaal hebt gelanceerd. We praten met app-insider Job Burg van Utrechtse ontwikkelaar Coffee IT. Hij heeft daar als operationeel directeur al jaren ervaring in het managen van app-projecten.

AI & Apps: ChatGPT in je app of in plaats van je app?

Je hebt waarschijnlijk wel gehoord over ChatGPT en termen zoals generative AI of LLM’s (Large Language Models, de techniek achter ChatGPT). Maar wat betekenen deze ontwikkelingen eigenlijk voor jouw app? Kun je het daar ook voor gebruiken, of gaan deze technologieën jouw app vervangen?

Hoe maakt UX een app succesvol?

UX. Stiekem heeft iedere app het al, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Maar hoe zet je User eXperience in om van jouw app een succes te maken? Samen met UX designer Paul de Jong duiken we in de materie!

Betaal je app met een stapel geld

Het kan duur zijn om een app te laten maken, maar daar hoef je na vandaag niet meer bang voor te zijn. Je leert namelijk hoe je financiering kunt STAPELENom een app te betalen.

Een app ontwerpen in 7 stappen

Hoe ontwerp je een app en waar moet je rekening mee houden? Doorloop deze 7 stappen voordat je naar een ontwikkelaar gaat!

Is de app techniek voor jouw idee wel haalbaar? Technische checklist voor app-ideeën

Als ik een goed idee heb voor een app, dan is dat natuurlijk spannend en leuk. Maar hoe kom ik erachter of mijn idee haalbaar is? Is er een app techniek om mijn idee uit te voeren?

Jaarlijkse kosten van een app

Hoeveel kost dat ook alweer, een app op de appstore zetten?

Waarom 60% van de gebruikers pushberichten uitzet en wat je eraan kunt doen

Ons onderzoek naar iPhone pushberichten laat het volgende zien:

App laten maken? 8 afspraken die je zeker moet maken

Een app laten maken door een gespecialiseerde app ontwikkelaar zorgt vaak voor een goed resultaat.